Jogi nyilatkozat és a felhasználás feltételei

A www.honlapkeszites-mb.hu weboldalon található tartalom (beleértve a design elemeket, a képi és szöveges tartalmat) a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján szerzői jogvédelem alatt áll, a hasznosítási jogokkal kizárólag a honlap tulajdonosa rendelkezik.
A szöveges tartalom magán-célra, vagy offline oktatási célra szabadon felhasználható, minden egyéb esetben (beleértve az online terjesztést is), a felhasználó felhasználási díjat köteles fizetni a honlap tulajdonosának, mely mértékét a honlap tulajdonosa állapítja meg. A felhasználó a használat előtt a honlap tulajdonosát írásban értesíteni köteles, ekkor kerül megállapításra a felhasználási díj is.

A www.honlapkeszites-mb.hu weboldalon kezdeményezett regisztráció a feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását jelenti, azaz a feliratkozással a felhasználó kifejezett előzetes hozzájárulását adja, hogy honlap tulajdonosától tájékoztató jellegű, vagy üzleti célú elektronikus levelet fogadjon.
A valótlan adatokkal való regisztrációt a honlap tulajdonosa figyelmeztetés nélkül jogosult törölni.

Adatvédelmi nyilatkozat:

A nyilvántartott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki. Az adatok kezelését minden esetben az érvényes adatvédelmi törvény előírásainak betartásával végezzük. Önnek jogában áll megismernie, illetve módosítania az általunk Önről nyilvántartott adatokat, továbbá jogában áll kérnie, hogy ezeket az adatokat ne használjuk fel, illetve töröljük a rendszerből.

ASZF I Oldalterkep I Jogi nyilatkozat I Illusztraciok I Linkajanlo I Tarhelyszolgaltato I Cegadatok

Copyright 2011-2015 MikroWeb Studio

Vissza az oldal tetejére